sambungan B pt 2

12. after consume miracle n madu ajaib turkey, mkn miracle perut memulas asyik membuang jee tp best badan rasa ringan, 2 2 tu xboleh cosume wktu hamil wktu period je sesuai. 13. my period xdtg pd cycle yg sptutnya dtg..dlm hati yaallah cycle period dah xstabil..dah cuak dah time tu. 14. i try upt after 4hari delay result -tive, time tu i dah stop mkn semua tu..sekali sekala usap perut "yaallah izinkan aku hamil" kdg2 "yaallah andai ada malaikat kecil dlm rahimku,kau jaga dia kuatkan dia".tapi after tu my breast sakit, sakit sgttttt area puting..dia mcm nk period tp lg sakit dan sakit breast xsetegang mcm nk period, perut cramp on off. 15. i try skali lg upt selepas 2minggu period delay (hari ke14) and result -tive ,time tu laa i rasa upt test tu rosak..sbb i beli kt shoppe je. time tu breast masih sakit dgn jayanya mmg sakit pakai baju pun xslesa, mmg xsyak lg time tu mmg tanda prgnant. 16. sbb i ada terbaca nk dpt result hamil kena cek wktu pg pstu delay period 2mnggu..but emm tepat 2minggu delay masih -tive

1 Trả lời

saya teringin nak cube madu ajaib wawa tu .. tapi saya penah makan satu jus ni , dia buatkan kitaran haid saya berubah . 2 bulan je saya makan lps tu stop . please recommend apa2 yang boleh dimakan utk ikhtiar mengandung 🥺

3y trước

haah dulu sblum try yg wawa punya ni ade jgk try jus entah ape nama..xde perubahan period pun ttp xtratur..yg wawa punya ni xgnggu period n dia betul kan hormon kita..insyaallah ada rezeki bby utk awk🤲🏻