11w 3d

11weeks 3day sy dh x da morning sickness dah xda pening kepala ada kah tu normal.... minggu lepas saya demam truk lepas baik demam trus sy hilang alahan 2. bawah perot pun dh x rasa sy cm rasa bila sy batuk. sebelum nie naik kereta gegar pun saya rasa sakit. adakah nie normal

1 Trả lời

Mohon pegi klinik.. Doc akan scan. Sy dulu mcm tu jg masa week 12, n xde rezeki.. Harap kes awk ok je.

5y trước

perot smua msih rasa masih besar. cm alahan dhal x da... tp brest msh skt mcm biasa. smlm sy cek upt msh postf