kawan2 nak tanya ...I'm pregnant 19 weeks..

11 n 12th I bleeding sikit ..warna coklat..hari nie macam ada spot darah..I dh scan sblm nie n pernah makan duspton. Risau sgt2

7 Các câu trả lời

bnyakkn rehat, doa bnyak². . i dlu sebulan bleeding g scan baby aktif . . alhmdulillah mac 2019 dah selamat bsalin dah

5y trước

Okey aka...harap2 tak ada apa2...😣

G klinik check up pstu bnykkn reht jhlgn wat kije bert2 jln bila perlu je lau x baring reht

5y trước

Ok take care semoga siht selalu

Pergi KK buat check up. Takut bleeding teruk. Semoga mama dan baby sihat sampai baby lahir.

5y trước

😊

If colour berubah p terang.. kena p hsptl..

Lps scan dr cakap baby okey

Banyakkan rehat

baby ok ke

5y trước

Baby okey aka...setiap kali scan dr ckp baby okey ...