bleeding

salam n hai semua..skrg sy dh 9 minggu..i got sporting bleeding...sblm ni x penah jadi..darah mcm darah haid tp x pekat sgt. hr ni coklat2. ada x mommy penah alami mcm saya. smlm dh p jumpa doktor. dpt ubat kuat rahim. risau sgt2..

2 Các câu trả lời

Wslm.. sy pun baru alami mcm sis.. pendarahan sikit.. aeal2 coklat.. g klinik mmg dpt ubat kuat rahim je.. lepas bpe hari sakit perut mcm nk bersalin.. sekali bleeding 1pad 2jam... Terus la kene refer hospital n warded.. dokter sahkan sy keguguran.. 😭😭.. doa bnyk2 sis... Moge yg baik2 je utk sis.. tapi kalau bleeding lebih 3hari, terus je g hospital... Klinik mmg xmembantu...

Hi mommy. Spotting tu agak normal juga sebenarnya. Just banyakkan berehat, bila baring kaki tinggikan sikit.