all days sickness

10 weeks 4 day but still on sickness?

9 Các câu trả lời

Kita sama sis..dalam menganggung sickness tu..kita dpt pahala..redho & ikhlas..insya Allah anak2 yg lahir dari benih yg baik2 & membesar jadi hamba yg bertaqwa pd Allah..sy morning sickness gastrik semua sampai hari nak bersalin..tapi depends setiap wanita lain2 duration sickness dia..sy doakan sickness sis tak seteruk sy & moga berakhir dgn cepat ye..amin ya robbal alamin..congrats sis & always be safe..😉

6y trước

Ohh..kita share ye..doc bagi sy zyrtec sbb tu ubat paling mild utk pregnant awal2 ni..& gaviscon paling selamat utk ibu & baby dlm kandungan..& every 2 hrs kunyah2 buat alas sementara nk tunggu waktu makan yg berat..cara ni dpt mengurangkan sedikit sengsara gastrik kita tu..😅

no need to worries, im on my 2nd tri the sickness is back. my sickness starts from 1st tri until i reach my 17 weeks. and started back on my 20 weeks. i cry the whole day because tak boleh tahan mabuk tu. 😂 be strong mommy!!! 💪🏻💪🏻💪🏻

sya pn sama sis..smpi pergi klinik ambil ubt tahan muntah..sbr ye..smge ank sis sihat hendakNya..

chaiyok Mummy! more weeks to go😊.. try some sour foods / sweet fruits. it may help to reduce nausea.

same here.. 10 weeks 5 days... dari pagi sampai malam.. lembik.. nak kerja jadi malas..

no worries..sabar ye mommy. I masuk 5bln baru ok & back to normal

Sabar sis... Sya sampai 16 weeks baru hilang sickness.. 😅

Its normal , x semua mommy-to-be merasa 😬