Nama baby girl

1) Nurin Ammara Medina 2) Nurin Adriana Darwishah Yg mana mummy rs ok...2 2 mempunyai maksud yg baik....mohon pandangan ssmua...tq

38 Các câu trả lời

no.2... tp kalau kita chnge yg part ujung nama tu..kalau letak nm nurin adriana medina pn sedap juga bnyi nya sis Bila sebut.. 😍😍👍👍...

3y trước

wahh😍😍sedap namanya..maknenye ayah nye buat surprise dkt mma ea nama lain ea?? hehee..tahniah puan atas kelahiran bby..mg ank mmbsr dgn sht dan mnjd ank yg solehah..Allahuma aamiin

No 2 tu teringat lak nama arnab yummy cite kampung people tu darwish🤦🏼‍♀️😅

3y trước

Ank sy lelaki 2 2 nama darwisy... Amir darwisy Amar darwisy

1...berangan betol nk ank name medina..tp yg klua boy redha je la

kalau eja darwisya lg sdp kot bunyi

1.. comel jer bunyi nya.. 😍

2 nurin adriana darwishah

nurin ammara medina 😍

1 senang sikit nk sebut

1 sedap nama

dua² ok...