Striatal necrosis disease

1. Meningjitis X da jmpa kuman d otak..dah scan kepala dan ambil smple air tulang blakang 2. Striatal necrosis-bila buat ct scan, dibdapati ada pengecutan otak.. Di syaki striatal necrosis-kematian otak.. Tapi sebab2nya dr belum jmpa.. Adapun sebab2 berlakunya striatal necrosis ni x da pada anak sy 3. Neuro matabolisme-ni suspek.. Tggu kputusan dr hospital kl.. Anak sy dah koma selama 11 hari tanpa ada respon.. Mohon doakan agar anak sy, diberi kesembuhan dan kekuatan..

7 Các câu trả lời

Semoga ank puan diberi kesembuhan dan dipermudahkan urusab puan sekeluarga. Moga puan kuat dan tabah

Semoga anak sis diberi kesembuhan, sihat walafiat.. Positif ye. Hrp bertabah. Bykkan berdoa.

Ya Allah sis. Moga tabahh yee. Mudah mudahan baby cepat sembuh . Stay strong yer

ssmoga baby cepat sehat.. n semoga family diberikan kekuatan n ketabahan..

Semoga anak encik diberikan kesembuhan. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Be strong sis.. and get well soon baby..

Be strong sis..get well soon