BUKA BUKU PINK + ALAHAN TAKDE SANGAT + KEGATALAN + PELVIC PAIN

1. Boleh tak saya nak bukak buku pink tanpa follow date yang saya dah booked dalam qmed. Sebab saya dah terbabas scan dekat swasta (sebab senggugut pelik) dan dah nampak janin + heartbeat. Next appt kk 19 Julai.... 2. Masa 4weeks pregnant kemain mualnya. Masuk 8weeks macam ada takde je alahan. Normal ke tu.. merisaukan.. 3. Masa saya terbabas scan haritu saya ada masalah kegatalan jugak. Kena masuk ubat kot bawah hahaha. Menakutkan tapi demi anakku, ku relakan jiwa. Siapa ada pengalaman camni? Agak² kegatalan tu akan datang lagi tak in 9 months nie.. 4. Semalam g brisk walk. Tak sampai 1km terus pelvic pain. Do research they said in 1st trim mommies should bedrest and relax at home. I see.. sebab saya tak beralahan sangat so tenaga mcm ada but my body cant stand my energy 😂 Sekian soalan & luahan newbies bakal mummy 🤣💓 #ingintahu #firstmom #firstbaby #bantusharing

2 Các câu trả lời

4. Doesn't mean you're okay you're body is ok too. Get a rest mommy!😘

2y trước

itu lah tuuu. thank u thank u