น้อง7เดือนกินข้าววันละกี่มื้อคะ

น้อง7เดือนแม่ๆป้อนข้าววันละกี่มื้อคะ

1 มื้อค่ะ ผลไม้ 1 มื้อ 8 เดือนค่อยเริ่ม 2 มื้อ+ผลไม้ 1 มื้อค่ะ

2ค้ะ เช้า1มื้อ กลาววันไห้ทานผลไม้ เย็น1มื้อ

6-7 1 มื้อ/8-9 2 มื้อ/10-12 3 มื้อ