เเนะนำชื่อ

คุนเเม่ท่านไหนรู้ชื่อที่ขึ้นต้นด้วย ฮ. บ้างค่ะ ที่เเบบว่าเรียกง่ายเเละดูดี

ฮวา ภาษาจีน = ดอกไม้ ฮานึล ภาษาเกาหลี = ท้องฟ้า โฮย่า = พันธุ์ไม้ดอกชนิดหนึ่ง

ฮานะ ภาษาญี่ปุ่นแปลว่าดอกไม้ ฮันนี่ เฮเลน ฮัท โฮม ฮัน เฮลตี้ 🤗🤗🤗

ฮาน่า ฮ่องเต้ ฮาวาย ฮิปปี้ ฮอกกี้ ฮาร์ป ฮอลลี่ ฮอร์น ฮิวมิน ฮิวแมน

ฮั่น​ ฮันเตอร์ เฮลล์ โฮป โฮม ผู้หญิงหรือผู้ชาย​คะ

ฮาร์ท แฮ๊ก ฮันนี่ ฮ่องเต้ โฮม แฮม ฮิม ฮอต ฮู๊ต

ถ้าเป็นลูกสาวชอบชื่อ ฮันนี่ค่ะ น่ารักดี ☺

ฮอนด้า,ฮันนี่,ฮันเตอร์,ฮานะ,ฮาตะ,ฮั่นแน่

ฮันเตอร์ ฮาเปอร์ ฮิวโก้ ฮาน่า ฮันนี่

ฮาร์เปอร์ ฮันเตอร์ ฮอล์ แฮปปี้ ไฮท์

ฮาน่า ฮาย่า ฮา ฮันนี่ เฮด้า ฮาบี้