Due 24/12 dh ada tanda2

Yg due december tu dh ada tanda2 ke? Tk sabarnye nk tengo muka bby😅

19 Các câu trả lời

saya due 12/12, tgh malam 6/12 rasa contraction 5 minit sekali. besoknya 7/12 pergi hospital ingat nak check jalan je. sekali doc check dah 5cm bukaan . nohhh terus kena masuk labour room. alhamdulillah selamat melahirkan baby boy. doakan kami berdua sihat ye🥰

7mo trước

bestnya pegix2 dh bukak jalan..sy takde tanda lagi 30(12 risau pom ade

due 24/12 tp dah kluar arini 11/12 baby boy nk kluar awai sakit contrction tk dpt bygkan mmcne Allahu..sy first mom,alhamdulilah dipermudahkn sgalaya sy hrp mne yg blom bslin due bln 12 dpmudhkn dan dipercepatkn ye.

7mo trước

Alhamdulillah.. tahniah puan.. selamat berpantang.. ada tips tak bagi bersalin awal?? saya due 14/12, takde tanda2 lagi.. risau kena induce.. sebab niat nak VBAC

due 22/12, pagi td sambil jln2 kat mall tiba2 panty rasa basah sgt, ingatkan air leaking, kelam kabut balik rumah, rupanya keputihan 🤣. dah la 1st time boleh beranak normal, anak 1st elective czer

due 29/12 tkda tnda2 lagi..tapi kdng2 dekat ari2 ada rasa mcm sesuatu yg takpenh saya rasa😅ada kah itu tanda2..saya first mom☺️

7mo trước

Ari2 tu plasenta ke?🤔😅

saya due 21.12 tapi belum ada tanda2 baby nak keluar..doa kan saya selamat melahirkan dan di permudakan urusan melahirkan

syukurlah alhamdulillah... mudah nya persalinan sis...semoga dipermudahkan segala urusan Sya..Aamiin

Sy 31/12... Skrg 36w5h tp dah rasa sgt x selesa perut asyik keras n sakit sgt kt ari2 bila nk bgun.

19/12.. huhu blm ada tanda² lagi sis. skrg 38weeks .. rasa xsabar tu bukan alang² sis ..

7mo trước

sy sda selamat bersalin 11.12.23.. hehe

kita due 12.12 pon takde rasa pape lagi 😅 moga dpermudahkan sgala urusan 🥰

7mo trước

wahh Alhamdulillah 😍 tahniahh

saya 19/12 due..masih menunggu tanda2..doakan saya ye mommy2 semua..