Dah ada tanda nk bersalin ke ?

Hi korang yang due bulan december dah ada tanda2 nk bersalin tak ? Sy 26/12 tapi masih ok takde tanda lagi 😂#seriusnanya #firstmom #firstbaby

2 Các câu trả lời

Sya due 13/12 masih belum ada rasa nk beranak lg🥲tanda dah ada tp rasa sakit sgt kuat contraction kuat tu belum ada.kdg ada contraction palsu jer+senggugut.tggu contraction betul baru niat nk pg hospital.smlm chck masih belum ada bukaan.dok bagitau tnda dah ada tggu contraction atau pecah ketuban sakit betul² terus pergi hospital xpyh tggu tarikh admit wad 12/12 ni.klau dh sakit betul nk beranak terus pergi hospital jk.klau masih belum beranak sebelum 13/12 trpksalh masuk wad 12/13 kena induce.sbb bby dh cukup term keluar.skrg 38weeks+2hari..risauu😂brhrp dan berdoa sgt keluar minggu ni.hubs pun nk turun kerja dah.nnti susah kna handle semua sndri.klau husb blum trun krja lg ada yg tlg²😪

7mo trước

insyallah sis..semoga dipermudahkan urusan sis..sma² kita menunggu bila bby mau keluar..dh risau dah ni..kalau xkluar minggu ni minggu dpn seterusnya nk xnk trpksalh kna induce..masuk wad 12/12 ni

Sy due 12/12 ..masih seronok lagi dia lam perut..cuma kerap mngeras jerla skrng..sakit blkng ke pinggul...tanda2 lain blom lagi..ank sulong 38w da keluar..yg kedua ni blom lagi😆😆...harap2 cpt la keluar,

7mo trước

Wah pandai ek baby tnk keluar lagi huhu