Maaf semua nak tanya sis saje bli alat bunyi jntung baby mcm kat klinik... tpi sis nak tahu normal ke bunyi jantung baby

Yang mencecah 199 tlg risau pun ade sbb aritu pernah kena jmpa dokter sbb kata bacaan jntung baby 180... tpi aritu dokter ckp ok xde masalah lepas tu stay fhobia 😓😓😓 tlg semua mommy n dokter klau ade dlam ni

3 Các câu trả lời

Sebenarnya alat bunyi jantung baby ni pun kita tk boleh guna sembarangan. Banyak jugak ckp tk berapa reliable / tk betul pun resultnya. Elok check dkt klinik utk lebih kepastian. Sbb check sendiri jd mcm ni la, anxiety tak bersebab, risau berpanjangan. Overthinking.

Puan ada minum caffeine ke mcm kopi teh coklat? Takut baby xthn. Sy ada bc research alat tu xbgs guna. Melainkn kk yg suruh mybe terpaksa lah kot

maaf puan sy kurang psti ttg ini sbb mcm sy slalu chck d kk je..xguna alat trsebut d rumah