geli

Yang korang ni post2 gambar darah ni tak fikir org lain ka?Jumpa dr terus la kalau dah rau ada pendarahan.kan ada dalam buku pink dah kata kalau ada darah jumpa je dr atau nurse..geli la org tengok.. sama juga yang tengah syok post gambar perut korang.. tanya boy or girl..pergi oa scan..bukan apa tau..korang kalau nak kepastian tanya la pakar..kalau sekadar tanya advice boleh la..ni post gambar darah la..gambar janin tak jadi la..mana la korang letak maruah diri dan keluarga korang ni?

20 Các câu trả lời

ahaaa..kan..ni klu dr.imelda ada kt dlm app ni habis laa kne sound kt setiap post2 berkenaan😆..apa2 tny doktor naa..

Betul tu siap tunjuk tahi anaklh dan mcm²...jumpa doktor teruslh dkat sini cerita benda yg perlu je...

Betul...bukak je apps tiba2 lalu kat timeline saya trus hide.. Tbh mmg geli sgt..

5y trước

kn sis..sy pg td tgh2 sahur saja layan apps ni jap...lalu kt feed pic darah...aduhai..😂😂...pastu scroll lg smua dok tayang bby bump...

betul. app nie utk tgk info. tpi byk plk yg tayang baby bump

Letak gmbar poops pon ada.. Cannot brained

Tahu xpa..menyampah je rasa...

Klo xpost ape2 lg ok 🙂

👍👍

😅😂

👏