Dah beli barang2 baby ke ?

Yang due date bulan 9 dah ade yang beli barang baby sikit2 ke ?

30 Các câu trả lời

sy due 25/9 . dah 4 bulan . masih terpkir2 nk beli bila . mgkin sy tggu buat details scan . kot tahu jantina , bru beli kot .

Saya due 5/9 tapi still belum beli lagi. Hujung bulan 5 atau masuk bulan 6 nanti baru start membeli kot. Simpan dulu duit.

1y trước

samaa. plan mcm tu

Sy yg due bulan 8 pun tak berani beli awal2 . Simpan je duit tok beli brg bby . Masuk 8bulan bru cari barang bby .

Sy due 10/9 tp belum beli apa2 pun lg..hehe..bulan ni baru kumpul duit nnt dh ckup 7 bln baru start beli

belum beli awal lagi nak beli, tunggu 7 bulan dh ngam beli brg baby.. awal sgt tak elok kata org2 tua

x beli lg. sbb baju ank first masih elok lg.. Cuma nanti nk masuk 7 bulan beli sikit2 je. buat topup2

dah start beli sikit2 , pantang tgok ada sales beli je terus .. mostly baju and swaddle.

Xde beli lg, ada y mk sdre bg je, msih awl org ckp Klo beli skrg

sy due 30/9 pun blm beli apa2x lg.tggu 7 bulan baru start beli

sy blm lg tp yg abg2 sblm ni blh pkai lg..toup yg mna xde je..