Masih belum beli ape2

Sekarang dah 22 week masih belum beli barang2 baby lagi. Dah boleh beli sikit2 tak atau masih awal lagi untuk beli barang2 baby ?

9 Các câu trả lời

dah beli sikt2 tu. Sy pun start beli time 6 bulan. time tu masih gagah nak jalan banyak2, lama2. kita pun tak rushing nanti. sebab by 7m tu patut dah bersedia dah. kita tak tahu bila kita akan bersalin. hopefully bersalin time dekat2 due date la. but still, sediakan payung sebelum hujan is better.

tengok pada diri awk sendiri ,, kalo rasa akhir2 nnti larat nk membeli okay sahaja .. klo rasa akhir2 nnti nk rilek focus utk proses persalinan dah boleh start beli dah .. abaikan apa org ckp , yg penting mne awk selesa ..

I pun 24w ni dah rasa lenguh nya jalan lama2 nk tengok2 brg baby. Banyakk lg benda x cari😅. Makin sarat nti rsnya makin x larat nk tgk2. Sesilap online jee semua haha. Ade la dah beli jgk sikit2 since bulan lepas

Saya 19 weeks dah start beli barang utk persediaan nak bersalin ke hospital, sikit² beli simpan dlm kotak. Tp barang baby belum beli lagi. Boleh je beli sikit², takot nnt hujung² ada barang yg tertinggal hehe

Start beli bila masuk 5bulan.. beli sikit2 sebab nak jimat kejar shopee sale 😂 simpan dalam 1 kotak .. nanti tak serabut sgt tinggal topap sikit2 je mana yang tercicir ..

sy 20w dah beli baju bedung . tu je,tggu gaji bru nk tambah lg apa yg patut . better beli skit sikit sbb tatau kan bersalin bila.

dah nk complete dah😂 itupun makn masa 2 bulan jugak .. bukna apa takmau beli benda2 yg membazir kne berbelanja secara bijak ..

sy 22 weeks jgk ..dh beli barang sikit2 dalam shoppe.

Yes, dah boleh beli.