Pinjam mata mommy jap

Yang atas tu dpo12, yang bawah harini dpo13. Nampak ada progress tak? Huhu . Reallyyyyy hopinggg forr a babyy since ttc pon dah 1 year. Esok estimate date periodd :( . Hope still ada chance la nak dapat baby huhu #seriusnanya #pleasehelp #firstmom #ingintahu #firstbaby #bantusharing

Pinjam mata mommy jap
15 Các câu trả lời

sy pon pkai strip mcm ni.. n npk sma line cmni.. png cri jwpn samada postf or ngtif..

1y trước

nipon jelas nampak 2nd line... hope ade rezeki ya❤️

InshaAllah ade tu. Samar2 je nampak. Ehhh akak ni pulak yg excited hahaha😅

nampak macam ada sis. tapi samar sangat. nanti 2 hari cuba lagi tau

Nampak macam ada line. Tapi samar sgt. Cuba lagi 2 minggu mcmtu

Sis dh period ke ? If belum boleh repeat cek

1y trước

belum period. but still samar mcm ni. esok klau xperiod lagi , nk test guna cbd. klau positive, positive la. kalau sebaliknya. kita cuba lagi je la. huhu