Sakit bahagian tulang bontot 😭😭

ya allah siksanya sakit kt tulang bontot. betul2 cengkam kwsan sblah kiri kebawah. nak berdiri tegak terasa, nak bongkok terasa, nak duduk terasa. die mcm tak boleh movement sgt. anyone pls help mcmne nak buat? tak bole tahan laa. rasa nak nangis sakitnya bila terasa, mcm terkena letrik punggung ni, dah urut 3hari sama je 😭😭😭

1 Trả lời

Jumpa doktor Tinggikan kaki Ambil makanan / minuman tinggi kalsium.c Buat senaman kegel Senam dan jaga postur sesuai kehamilan Minum air kosong secukupnya

1y trước

bahaya ke sis? ke nnti hilang sndiri ye?