Ya allah risau nye dh 39w tapi msih belum ada tnda2 nak brsalin lg🥺 smga dprmdhkan urusan sy

7 Các câu trả lời

Sama sis kita😂 baby masih selesa dalam perut.. risau terlebih hari ja ni.. due 19hb tak lama dah, perut pun makin lama makin berat🤣 ..insyallah semoga Allah permudahkan kita semua bersalin nanti amin..

sama dengan saya esok dah 39w6day .due saya 11/10 masih belum ada tanda² lagi hanya sakit punggung dengan peha je.yaallah semoga dipermudahkan urusan buat mommy² 6ang menunggu hari.aminn

9mo trước

sama sis due saya pun 11/10 tapi masih belum bersalin takde tanda pun rasa tak larat nak bawak perut dah badan pun sakit sakit. moga dipermudahkan urusan kita aamiin ya mujib 🤲

Sama dengan saya 🙋🏻‍♀️takpe mama, kita cuba stay positive ya dan minta dengan Allah supaya dipermudahkan urusan bersalin kita InsyaAllah

Sama juga sy dah 39w tp x ada tanda nk besalin...due 16hb nt...isau juga ni...apa2 pon semoga diprmudahkn urusan sy n ibu² y bakal besalin

9mo trước

Ye...sy ni dah 39w4day tp x ada tanda besalin jd isau lak bila pkir

Sama..hari nie due tapi xde lagi tanda2..15hb kena serah diri dah..semoga baby keluar sebelum tarikh serah diri

Rmai due Okt hmpir sma. 17 Okt.. belum ada tanda2.. sakit2 cket2.. main2 ada lah.

semoga dipermudahkan urusan sis dan baby ye🤲