Belum ada rezeki

Xtau mcm mana nk bg hati tenang. Ibu sendiri sindir2 bila nk ada anak. Padahal bru gugur 2bulan lepas. Duk bgtau umur dh byk (sy skrg 28) anak blom ada. Mcm xphm rezeki tu Allah bg. Kalau belum masanya, mmg xkn dpt. Hari2 rasa sedih, down. Kalau org luar tu lain la. Ni ibu sendiri. Sy terasa sbb ibu slalu banding dgn kwn2. Dh ada anak 1, anak 2. Tp sy blom. Sedih sgt rasa. Xpenah luah, sy pendam je sakitnya rasa.. #pjj #pleasehelp

25 Các câu trả lời

Jangan sedih2 dn jgn stress sgt💕Minta doa je dgn ibu tu,semoga doanya makbul🤲🏻 saya pon dh nk masuk 5 tahun tunggu anak pertama,kawin umur 27, tahun ni masuk 31..Kita sama2 doa semoga tahun ni ada rezeki kita ye💕 semoga awak kuat☺️

3y trước

InsyaAllah smoga rezeki kita ye.. sy doakan awk juga sis. Moga2 dpermudahkan

Biarkan je mulut org xboleh tutup sis..yg penting sis enjoy je jgn stress..mcm sy suka travel dgn suami, berjalan sana sini..sampai masa Allah bagi 😊. Sy pun kandungan masuk yg ke-3 (skrg dah 19 weeks), 2x gugur..umur tahun ni 29..

3y trước

Tq bg semangat. Tahniah sis. Smoga kandungan baik2 sj n baby slamat sampai lahir. Doakan sy juga ya

Sis .. nnt respon kt mak .. “ mak doakn lar ye .. doa mak tanpa hijab .. insyaAllah makbul “ .. jgn stress sis . Ok lg tu umur 28 .. sy ni umur 36 bru nk mengandung anak pertama.. kena cekal ok ..

3y trước

Tahniah dh ada rezeki baby. Smoga baby sihat sampai lahir. Kita xpikir pn, husband pn xpenah merungut. Sedih sbb yg ckp tu ibu sdiri kn, luluh hati dgr

aku pula tekanan tinggal ngan mentua masa mengandung keguguran pastu jatuh terhempas lagi. skrg mengandung selepaa 6bulan keguguran, aku trauma sangat2. dah pula aku ni ada masalah kesihatan mental.

3y trước

Smoga kelahiran selamat sampai baby lahir ye.. smoga dpermudahkan

Rileks je sis..in sha Allah ada rezeki nnt..sis okay la baru 28..muda lg..sy dh 32 baru nk pregnant sis..sbb jodoh mai lmbt..rezeki masing2..yg penting kentalkan hati sis..kuat ye sis💪

3y trước

Betul2. Rezeki masing2 kn.. insyaAllah tgh cuba kuatkan hati

InsyaAllah saya doakan semoga allah tiupkan malaikat kecil dalam rahim sis ❤️ jangn sedih sedih yaa sis . Sis try laa jus mamariam untk yg ikhtiar hamil .. 😘

3y trước

Sama samaa ❤️❤️❤️❤️

sabar ye..sis muda lg baru 28 .. sy pun umur 34 bru dpt anak pertama .. Harini bru bersalin anak ke2 dlm usia 38thn.. semoga ade rezeki untuk sis nti ..

3y trước

Alhamdulillah, tahniah sis atas kelahiran baby. Selamat berpantang.. Smoga ada rezeki sy juga

sabar ya sis..bnyakkan berdoa ibu sis berubah ..n bnyakkan bersedekah n berdoa mlm ni nifsu syabaan...Allah akn bg pada masa yg tepat.

3y trước

InsyaAllah. Semoga makbul semua doa kita kn. Terima kasih sis

banyakkan bersabar ya sis jangan stres ,kalaw ada rezeki nanti ada la tu sekarang sis enjoy ja dlu jgn banyak fikir ya sis ..

3y trước

InsyaAllah.. tq sis

be strong puan! orang takkan faham masalah kita. tapi puan dah check doctor ke? macam sperm husband or puan okay?

3y trước

Haah semua okay. Itulah yg lg stress. Orang tau ckp je. Kita yg rasa