nk preggy

xsbar nk preggy lg...nk sgt ada baby..?doakan sy ?

21 Các câu trả lời

Pastikan diri btul2 brsedia utk pengalaman yg paling sakit, letih, tekanan, tiada tidur dan mcm2 lagi, baby mmg comel tapi kalau mental masih tak kuat....hmm tak tau la apa akan jadi...Prepare urself to be a good mother. ❤

5y trước

Sama2 benda yg sy kesal adalah tak dpt mnyusukan bayi tak sangka tu pula jd tekanan besar slpas bsalin..kalaulah ada org tolong nasihat dr awal mgkin tak la struggle sgt

Sis cuba amik supplement MamomHope alhamdulillah sye pregnant selepas amalkan 2botol lebih, kalau sis nak try ikhtiar sye ada lebih boleh PM sye 01139883644 sbb kalau pregnant tak bole minum lagi

InsyaAllah. Ada rezeki tu sis. Bnyk ka ln doa n dont give up

5y trước

insyaAllah..amin..trima kasih😘

Mkn folic acid n epo klu tada mslh drh tggi/obes

Doakn sy juga 🙋nk bg ank lako sy ad adek.. 🤲

5y trước

insyaAllah..amin..semoga ada rezeki utk kita😘

Semoga dpermudahkan urusan sis...inshaAllah

Aamiin...semoga awak dipercepatkan rezeki zuriat..

5y trước

amin..trima kasih😘

In shaa Allah.semoga dipermudahkn..Aamiin

insyaAllah, I doakan for you 🤗 aamiin

Semoga dipermudahkn segala urusan 💪