susu badan

Xpe ke kalau dah dkat 37weeks susu badan masih belum keluar..dulu time pregnant 25weeks dah ada air susu keluar.. Yg kali ni cam xde je.. Sb anak kdua baru stop nyusu badan 2tahun lebih.. Lpas dia stop susu badan terus xde.. Dipicit2 pon xde.. Xpe ke ? Risau la.. Dah nak bsalin smggu dua ni.. Takut nanti xdapat bagi bby bf... Hmmm.. Risau kalau susu bengkak sb air xkluar ke apa..

1 Trả lời

Nanti kalau time dah bersalin tak keluar jugak, urut breast ye sis