Esk dah 38w

Xde tanda tapi mlm2 baby aktif ke apa ye lain mcm dia sodok tulang bawh kitaa ni sakit dibuatnya plus perut mengeras ad yg sama x rasa …nk p serah diri tkut lak seluk stg bukaan xde 😂#firstmom #ingintahu

6 Các câu trả lời

same la.. bile mlm die aktif sgt, x slese nk tdo. Kjp ngiring kiri, kjp knan. Pastu trbonjol2 die tendang. Cntrction pn da start main2, tp x sekerap la.. rsau gak ni, hehe

saya dan 38w 4d sudah tpi tk ade tanda lgi..aktif sngt tpi tk thu bile nk Tubik..3/5 due ikt kn..ni pon xlrat da nk bwok perut...sakit pinggang ii🥲

5mo trước

Dh bersalin ke masih blm sy dh 39w😭

sama la saya.. ondeway 38w.. petang ke maghrib dia aktif semacam, entah bilanya dia nak keluar 😅

Due 7/5. Dh start sakit pinggang and perut. Keliru false or real contraction 🥹

5mo trước

Sy 8/5 awk dh brsalin ke blm ni huhu otw 39w🤲🏻🥹

due 5/5. baby aktif. blum ada tanda jugak. senak rasa tulang punggung.

5mo trước

samalh kita....tp serah diri 26/4 nie....sbb gdm jugak

aktif betul baby.. semoga dipermudah urusan bersalin ya sis

5mo trước

Aminn yrb tq❤️🤲🏻