Syukur susu dah bertambah

X sume org fhm betapa susah nyer kami yg kurang susu nie nk menyusukan ank. Yg ada susu byk x de masalah, senang. Mcm2 cara usaha nk bg gak ank minum susu kita. Minum air rebusan susu byk sikit je, membantu jugak, alhamdulillah lepas ambik ubat dr farmasi susu bertambah dgn byk, memang berkesan, syukur sgt. Risau ari tuh sbb tibe2 susu drop truk. Ibu mana xnk bg susu badan. Tpup la susu tepung bila x ckup. Rezeki kamu ank. Tgh2 mlm mama bersengkang mata pam susu untuk kamu. Mengantuk nyerrrr ...

Syukur susu dah bertambah
2 Các câu trả lời

Sama sis.. Saya diuji baru ada susu selepas 5 hari beranak baru ada air susu.. Tu pun lepas berurut. Siap bengkak susu tp susu takde. Pastu setiap kali pam mmg dapat less than 30ml.. Mmg stress. Hujung2 bby dapat susu ibu 2 minggu jer tu pun sehari sekali. Selebihnya terpaksa guna susu formula.. Bukan taknak menyusukan bby, tapi mmg xde air susu.. Sampai sekarang kalau ingatkan bby, kesian tgk dia sebab kurang susu ibu. 😭😭

4y trước

tu la sis...harap sesuai...klu xsesuai esok kene bgtau doc...lgpn esok de chekup sebulan tuk baby.....

Boleh kongsi..ubat apa dri farmasi tu?