6bulan perut kecil je Ramai org ckp kecil nya perut tu Bg sy x kesah asalkn bby sihat

X sedih bila org ckp mcm tu

22 Các câu trả lời

saya sekarang 7 bulan , anak first ,, pun perut tak nampak sangat sebab badan kecil , cuma nampak saya berisi jaa 😆 takpa sis janji anak sihat . semoga sis & baby sihat selalu

saya pun 6 bulan xnmpk sgt pun perutnya. plus pkai bju longgar. bila pegang perut baru rasa bulat hehe. asalkan bby sihat fizikal n mental ok lah tu 😊

Ank first ke? Normal la tu.. sy dh lali org tegur perut kecil sbb sy mmg jnis kecil n ank first.. xde terasa hati pon sbb checkup okay je bby xde mslh

untung sis perut kecik, jimat baju, bole sorok perut.. sy 6bln, org asik tegur ingatkan 9bulan je.. kadang terasa jugak, tp itulah mulut org..

Kita pun perut kecil sampai 9 Bulan semua x percaya kita mengandung last last keluar baby boy 3.5kg sekarang dah 6 Bulan healthy je dalam tu

saya pun tak kesah sangat kalau orang cakap macam tu sebab saya lagi suka perut kecik tak ada lah nampak pregnant sangat hahahahaa 🤣

saya pun kecik nampak mcm 4bulan je perut masa 6bulan ... masuk 8bulan baru nampak besar. tapi baby okay je

sama la saya pun ank kedua ni perut kecil ja. masa ank 1st, 3 bulan start nmpk dah baby bump🤭

sometimes perut kecil ni sebab otot abs awak kuat, jadi baby tak boleh menolak ke luar 💪🏻

mcm saya jgk orang smpai terkejut sbb tau2 da branak..ujung2 due masih bole pkai jeans hihi