Kandungan 6 minggu

X pe ke klau kandung 6 minggu 3 hari perot rsa x selesa rsa mcm sakit je tp bkn dkt bahagian rahim la tp dkt bahagian perot

3 Các câu trả lời

Saya macamtu jugak. Kadang2 cramp dan sakit. Tu usus. Penghadaman akan jadi slow bile pregnant. Lama2 nnti perut akan biasa dan tak sakit. Saya ni 7 minggu bru rasa selesa. Sebelum ni mmg cramp and x selesa kat perut kiri kanan.

Macam sy tiap kali pregnant akan rsa sakit perut, doc kata normal . Apa pun kalau rasa sakit yang teruk, boleh trus refer doc

2y trước

tq

mungkin angin

2y trước

tq