Mengantuk

X dapat tdo time siang..Ibu sendiri, Mil n husband x bagi.. Katanya susah nak beranak ?sbb skg da 7 bulan.. tp bole stress n hilng mood la tahan ngntukk.. Ya Allahh.. Takkan la sy nk dduk berdiri ja sepanjang hari.. Da la malam x tdo lena.. ? bila tetido ja msti kna perli. Husband pun tebalkan muka je. Kesian pula dia kena. Hmm

2 Các câu trả lời

Since pregnant ritu, hubby suruh berhenti kerja dok umah. Masak pun x bagi, suruh rehat ja. Kerja rumah semua hubby buat, so memang bosan gila. Malam susah tido, siang tido macam biasa. Yela, kita bawa 2 badan. Memang letih, tambah cuaca panas. Cuma kena banyak berjalan, buat kerja ringan2. Exercise... Ambik angin luar. Jangan stress2... In shaa Allah semoga segala urusan awak dipermudahkan... Saya haritu Alhamdulillah... Beranak normal, anak 3.4kg. X da masalah beranak. Banyak2 istifar & doa sepaya dipermudahkan. Kalau ngantuk sangat siang tu, tidur je sekejap pun jadi laa... Kena rehat cukup. 😊

5y trước

Hahaha... Masok bilik, tutup pintu diam2 tido. Mak tanya buat apa, baca buku 😂😂😂😂 😅

Sy pula klu ngantuk suami suruh tidur ja. Sbb setiap hujung mggu kami akan keluar jalan2 kat mall

5y trước

Sy dah masuk 8 bulan masih suka tidur siang 🤣🤣🤣🤭🤭