bleeding in 16 weeks

why bleeding and hardened stomach in week 16..is it normal?

24 Các câu trả lời

take care mommy . refer doc is better . klau ad terjatuh atau apa2 bgitau dkt nurse or doc . smg baik2 saja mommy n bby

sis td bleeding sebesar duit 50sen ..n now 16 week hopefully x ada lgik bleeding.. risau sgt2..

Normal ke rasa kejang dn keras kadang2 dekat ari2 😅

3y trước

sye pon same dah 2 hri rse mcm tu..tpi g cek kt klinik alhamdulillah xde ape..cuma suspek kencing kotor je..

16 weeks kecik lagi tu. Please pergi jumpa doc ASAP 😰

better refer doc cepat2 . takut jd apa2 pada kandungan sebab bleeding x normal masa pregnant

betul..Dr swasta yg sy checkup pun mklum.. sujud lma sikit dan baring bila

tak normal tu...bahaya pada janin...pls refer hospital 😥

pegi klinik cepat2 sis. kandungan awal lagi tu.

take care momy...pls jumpa doktor ya...

normal ka 16 mnggu masih belum rasa gerak2 bby

2y trước

Normal sis. Dr sy ckp standard 20 weeks and above baru rasa