bleeding

Salam.. hye.. is it normal if bleeding in 6weeks pregnancy? Tapi blood tu xla byk mcm time period.

11 Các câu trả lời

Sy dari 1st time dpt tahu preggy masa tu baru 4weeks.. Sampai la week ke 7.. Baru stop spotting.. Risau juga mula2.. Boleh kata kan every 2 weeks g jumpa doc. Sampai ambil cuti tanpa gaji.. Sbb doc suruh rehat xbagi gerak2.. Reason dia rahim x kuat.. Tp alhamdulillah.. Now dah 8 weeks spotting pun dah xkeluar and dah nampak baby punya heartbeat... Doc bagi saya duphaston utk makan And ada sekali dia bagi injection.. Kalau ubat stop bleeding and kuat kan rahim.. Ada jual di pharmasi.. Tp better check doc dulu..

5y trước

Sy pergi hosp swasta..

Dktr x bg ubt ppe ke?.. Sy pun bru kne bleeding ni.. Dktr bg ubt kuatkan rahim.. Dia suruh sy x bergerak bnyk, dduk rumah n x buat keje berat2.. N sy akan follow up 2 minggu lg..

5y trước

Yke.. Sy consult dgn klinik jugk tp ad je ubt kuatkan rahim.. Better awk pegi klinik lain utk consult dgn other doc..pastu sy mmg hadkan pergerakan sy skg utk bg bleeding berhenti..

Assalamualaikum sis sy baru 3 bln bersalin czer baru2 ni ada tompokan drh keluar sy ingatkan haid rupanya bukan ..risau juga spa blh bagi info

Salam... It happened to some women. Sama macam saya. Tapi doctor kata baby nak melekat pada rahim tu.. Saya suggest pergi jumpa doctor untuk consultation

5y trước

Sy dh pegi klinik swasta, doc scan nmpk kantung tp bby blm nmpk lg.. then doc sruh sy byk rehat n xbt kje berat2..

Dr patut scan utk tentukan kandungan semua and patut bagi appoinment utk follow up. Possible threatened miscarriage

5y trước

Oh. Okay. Tq ☺️

Saya dah 6weeks dan dah seminggu ada spotting..risau juga..maybe kena consume ubat kuat rahim juga kot

5y trước

Ye sy pun 6mggu skrg ni.. dh semggu bleeding..

Hye.. Saye pun tengah bleding skrg.. Check dekat klinik swasta.. Dia bagi ubat kuatkan rahim

5y trước

Yke.. sy pun ad check kt klinik swasta baru ni, xde plak dia bg ubt kuat rahim.. tp msa first prgnant dlu doc tu bg..

If bleeding, be it little or not, better go and consult with your doctor. Wish you all the best

Pergi jumpa doc sis... Dia akan bagi ubat kuatkan rahim tu

5y trước

Sy dh pegi klinik swasta tp xde bg ubt ap2 pun..

Cepat cepat jumpa doctor pls

5y trước

Itu la, rsa kna pegi jmp doc. Risau jgk.