Week 33.

What vitamins are you taking right now mommies? :) Just want to know. Hehe

6 Các câu trả lời

Mom's choice( vitamins@minerals),Beniforte(Iron as fumarate),chewable tablet(calcium w/ vitamin D3+ Zinc@Magnesium and Folic Acid(Prevena)

I take Obimin Plus, Calciumade, Hemarate FA, & Poten-Cee. 😊 Currently 36 weeks pregnant. 🤰🏻

Obimin Plus Sangobion Prenatal Calcivit 26 weeks na ang twins 👯

Im taking Caltrate plus, Iberet with folic, ImmunPro, OBmax..

Obimin Plus Calvin Plus with Calcium Sangobion prenatal

Obimin Plus Sangobion Calciumade