welcome january 2019.. tahun 2018 tahun d mna im married to man that i love very much and sy kehilangan dua org yg paling sy syg which is my grandma and lost my baby... mudah2an tahun 2019, i will get pregnant again.. aamiin..

4 Các câu trả lời

all the best.New year new hope.Apa yg berlaku pd 2018 akan jd sejarah.Dan dah tentu tahun nie akan bertambah baik.

Aminnnn. moga baik2 saja di tahun baru ni

amen..doa banyak2