Kerap kencing

Week berapa korang dah mula kerap sgt nak kencing? Mcm saya masuk je second trimester asik nak terkucil je..

36 Các câu trả lời

sy dry first semester sampai skang 2 semester...kerap kencing tgh mlm tu lagi la

29mggu...suka sgt kencing....adoii kdg nk jln time tu nk kencing...

Seawal preggy sampailah bersalin hihihi😁

35 week makin kerap.padahal masa thu hmil dah makin kerap ja..

Saya 20 week da slalu kerap buang air kecil.. Hehehe 😆

samalah msuk second trimester asyik nk terkucil jee 😂

Saya masa awal awal dah selalu kerap kencing 😩

5y trước

Kdg2 letih sgt asik naik turun katil g ke toilet.. sampai rasa nk pakai pampers je😅 time dah nk tido tu la dia rasa nk keluar lg 💆🏻‍♀️

2nd, kerap bangun pepagi malam buta nk kencing

samalh sya sis,,trimester 2 kerap kencing...

Saya baru masuk third trimester, still ok..