terkucil leps kencing

ada tak kat sini dah masuk 19w , and bila lepas kencing tu mesti akan terkluar sikit walaupun kita tak teran . normal ke ? sbb saya kerap mcm tu . bersin sikit je terkeluar kencing . walaupun masa tu pundi tak penuh pun .

2 Các câu trả lời

Sama sis. Lepas kencing mesti ada sikit. And lepastu kdg2, dh kencing, 3-4 kali ke toilet kencing lagi. Xsmapi 10 min..

2y trước

kan . kdg risau jugak . lpas kencing tu teran lagi , ada lg air kencing .. dia mcm tak hbis . kdg letih jugak

kena kerap buat senaman kegel. otot pelvik mungkin tak berapa kuat