Keracunan makanan

Week 37, 3 hari.. Hi, mom.. Ada x pengalaman moms sini yang tengah sarat mengandung then tiba2 sakit perut keracunan makanan. Sakit perut mencucuk-cucuk, dan dah 2 kali cirit birit.. Xda effect pada baby ke? 😢 Saya tau keracunan makanan sbb pnh bbrpa kali jg keracunan makanan sebelum pregnant.. Pastu pergi klinik or hospital terus?? #seriusnanya #firstbaby #firstmom #pleasehelp

1 Trả lời

Saya pernah kena tp 2nd tri dulu. Ke klinik private je doc bg iv drip sbb dehydrated. Klu awak risau, bole ke hosp terus sbb awak dh sarat 😁