37 week - 1st pregnancy

Warded dah hari ni..bukaan dh 3cm..baby pun mengeras je dr pg..tp sakit contraction x kerap sgt..doakan sy di permudahkan ya semua? semoga bakal ibu² lain pun di permudahkan..aminn

37 week - 1st pregnancy
348 Các câu trả lời

Samelah kita sis sya gdm 38 weeks skrg Ade pital kne msuk ubat

Amen...semoga sis dipermudahkan Dan sglanya bjalan dgn lancar.

Semoga dipermudahkan..contraction tu sakit tak bile dia dtg??

Saya pun 37 weeks dh..blm ada tanda2..cuma sakit blakang je..

4y trước

sama la.. sy pun x ada tanda.. tapi baby mengeras dan sakit belakang..

Aamiin, smoga di permudahkan segala urusan bersalin awk nti

Kena kerap berjalan..insyallah ia boleh membantu buka jalan

moga semuanya selamat dan dipermudahkan. ❤️❤️❤️

Semoga dipermudahkan segalanya berjalan lancar. Ibu & baby

Moga dipermudahkan urusan bersalin sis, zikir byk2 ye

Semoga d permudahkan Melahirkan baby comelnya...