doakan saya di permudahkan

Anak kedua semoga di permudahkan due 18/7 doktor kata perot kecik 36cm je takot baby kecik x di galakkan simpan lama tapi ikut scan baby 2.8 x delah kecik sgt semoga ibu ii yang nak bersalin di permudahkan juga ye🤗

doakan saya di permudahkan
9 Các câu trả lời

sya punya 35cm berat baby 2.8kg scan.20hb masuk dah 38week besalin awal bp naik..klau ekot due 3hb11

sya masa 8/10 induce sbp bby kcik.. tpi masa dia kluar tak pula. kdg² scan ni tak btl..

Semoga dipermudahkan urusan ye sis. Allahumma Aamiin

semoga Allah SWT permudahkan semua urusan awk Aamiin

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis.. Aamin

Semoga diprmudahkan segala urusan sis.. Aamin

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ya..

Smg dipermudahkan.. Aaminn

Amin InsyaAllah sis 😊