37 week - 1st pregnancy

Warded dah hari ni..bukaan dh 3cm..baby pun mengeras je dr pg..tp sakit contraction x kerap sgt..doakan sy di permudahkan ya semua? semoga bakal ibu² lain pun di permudahkan..aminn

37 week - 1st pregnancy
348 Các câu trả lời

Insya allah semoga dipermudahkan urusan bersalin. Selamat berpantang nnt ya

semoga dipermudahkan.. dan didoakan agar mummy & baby sihat!! congrats 🌹

Semoga dipermudahkan segala urusan... Aamiin Allahumma Aamiin...

Semoga urusan bersalin berjalan dgn lancar. . Semoga semuanya selamat...

semoga dipermudahkan mommy...sy lg 2 hari kna admit dah..doakan sy juga.

sis g hosp ke cek bukaan? atau mcm mana ya? rasa tanda2 nk bersalin dah ada ke?

5y trước

I pun Tak tahu macam nak tahu Kita dah nak bersalin

Amin...semoga akk selamat melahirkan bayi akk dgn mudah dan selamat....

samela sy 37w 6hari.bby mgeras sekejap2 n rse nyilu...esk pg klinik lg

Semoga sis dpermudahkan ...selamat ibu n baby insyaAllah 🤩🤩🤩

Aamiin yaa rabbal alaamiin.. Sy masuk wad pla esok..doakn sy juga..