37 week - 1st pregnancy

Warded dah hari ni..bukaan dh 3cm..baby pun mengeras je dr pg..tp sakit contraction x kerap sgt..doakan sy di permudahkan ya semua? semoga bakal ibu² lain pun di permudahkan..aminn

37 week - 1st pregnancy
348 Các câu trả lời

Aaamiinnn3 yaa Allah. Semoga sis dipermudahkan segala urusan bersalin & dikurniakan anak yg soleh/soleha sihat walafiat. Aaamiinnnn3 ya Allah. 💕💐

Praying for your strength and health of you and baby❤️ please be strong! The moment baby comes out, it will be all worth it

Semoga dipermudahkan. Doakan sy juga. Hari ni genap 37w. Moga2 ada bukaan dh. Contraction sakit dan makin kerap. Huhu

Comel baju, polkadot lg hihihi... Semoga dipermudahkn.bykkn berjalan sis,pusing2 wad je. InShaaAllah nnt cepat progress.

Saya pun dah 37w2hari, sy takleh imagine mengeras tu mcm mna. selalu je sakit kat bwh ni tp tk kerap la

Smoga dprmudahkan urusannya sebelum,semasa dan selepas yer sist..smoga sist dan babu dalam keadaan sihat😊

Semoga dipermudahkan segala smue urusan sis & mummy² yg lain jgk.. Amiin.. #07Dec20  #IbuRA #TAPxTanamera

sy week 39 1 hari...x bersalin2 lg...biasanya awal..ni anak ke3 lmbat plak...risau tkt kena induce...huhuhu...

5y trước

Sama la sis. Risau. Blum ada tnda baby nak klua.😌

saya pun 37 week.. baby mengeras jugak.. tapi x ada rasa sakit semua.. jadi macam was was nak ke hospital..

4y trước

kan rasa was² nak pergi.. nanti kang pergi takut misi marah pulak sebabkan x ada tanda apa².. nasib baik esok ada checkup..

Amin.. smoga dpermudahkan sis.. laluan cepat terbuka dan baby dan ibu selamat sihat hendaknya..