jeluak@gumoh

walaupun dah sendawakan baby lepas menyusu . baby sy akan jeluak@gumoh susu . tapi dia tak menunjuk reaksi mengeliat atau tk selesa . tiba tiba je keluar susunya . bahaya tk? ke normal je baby mcmtu ? anak sy baru 1bulan 5hari . #pleasehelp #firstbaby #firstmom

2 Các câu trả lời

Normal utk baby sbb otak diafragma dia tak kuat lg kalau kerap smp jeluak lepas sendawakan antara tegakkan badan baby sekurang iinya 20 minit atau tinggikan kepala baby masa baring mcm dlm gmbr ni mcm saya guna bantal menyusu jeluak tu kdg ii ada tp tak sekerap masa mula ii dlu

2y trước

ouhhh baik sis terima kasih.. 👍🏻👍🏻

Normal