malas/rajin ( 31/8/19 ) 25 week

waktu pregnnt ni mummy semua jd jenis terlalu malas ke terlebih rajin? sy terlalu malassss ??? pregnnt sblm ni terlebih rajin pulak .

2 Các câu trả lời

sy pregnant Kali ni bleh tahan jge mlasnya terutama masuk dapo😅😅😅.. Dari awal2 pregy lagi..sb xbleh bau org masak... loya n nk muntah sepanjang Hari😂😂😂... alhamdullilah Skrg dah 27week.. skrg rajin tu ad skit la...,🤣🤣🤣...

5y trước

haha sy rajin ikut mood . kalau rajin biasa sbb mrh😂 jd buat semua sndri .

Orang mengandung ni mmg banyak perangainya sis

5y trước

tulah . tiap kali pregnnt lain perangai . harap² anknye tak ngikut la perangai mls ibunye waktu pregnnt yg mls ni😂