Penggerakkan Baby 29 Week

Waktu pagi baby kurang gerak.. Bila waktu mau tidur baby aktif gerak.. Konfius sy.. First pregnant

15 Các câu trả lời

Biasa la tu

Macam tu la gamaknya. Masa bngun dia diam. Bila nk start kerja dekat opis. Mula la dia menyucuk sana sini. Masa lunch diam lagi. Mungkin da kenyang. Nk blik gerak sikit2. Kang mkn mlm dia diam lagi. Bila sebut nk tdo je. Start la dia beraksi da mcm berkungfu dlm tu. Kadang terperanjat sendri.

Baby sy subuh dah aktif, kejut sy bangun, smp pg aktif, tgh hari kejap, ptg kejap, mostly dia aktif, malam pon. Mcm selang 2 jam mcm tu. Baru 28w huhu tp alhamdulillah lega dia aktif

Kita pon baby gerak ptg ke mlm..

Bby saya pun mcm tu jugk dulu..