saya cek upt yg biasa naik dua line,then saya cek guna clear blue tulis pregnant 2-3weeks.saya cek 2hri sblum due priod

valid ke sis ??

saya cek upt yg biasa naik dua line,then saya cek guna clear blue tulis pregnant 2-3weeks.saya cek 2hri sblum due priod
13 Các câu trả lời

Valid sis, tahniah, saya pun cek 5 hari seblum due date, mcm samar2, bila due date tu hari first saya cek sebab darah secalit je, terus nak terang double line tu. Nanti dua minggu lagi scan, insyallah nampak kantung dah 😊

law sis nk pastikan lg..baik pergi ke klinik..nt ness akn minta sis buat repeat check di makmal klinik...saya doakn mudahan sis berjaya mendapat baby🤗

Valid ... sbb sy pon 5 hari before period naik double line , now alhamdulilah dah 2nd trimester

2y trước

sama anak kedua

tahniah, nanti tnggu lg 2-4minggu untk scan

sama mcm sya. delay period dah 7 hari

pregnant tu.. congrats sis..

Yup kira positif dah tu 😁

Valid… tahniah sis😍

Better usg bila mk tau

valid tu 😍 tahniah