Hai Mommies Semua, Boleh kah Kita Mkn Buah Mangga Sewaktu Hamil?

Utk pengetahuan semua, kandungan sy br nk masuk 2 bulan, jd boleh dikatakan sejak sy tahu sy hamil(baru 1 Minggu lepas?) setiap hari sy mesti nk mkn 1 biji buah Mangga, tp bukan jeruk Mangga, tp buah Mangga fresh yg rasa sederhana manis+masam. Tlg bg pendapat ye Mommies semua. Alhamdulilah setakat ini sy belum lg mengalami morning sicknesses. Semoga dipermudahkan Segalanya.Aamin. ?

2 Các câu trả lời

Boleh je buah mangga xmemudaratkn bby,kcuali buah nenas n durian yang tak boleh mkn..sy abis buah mkn..

5y trước

Alhamdulilah, thank you Mommies 😘

Blh jee

5y trước

Alhamdulilah, OK tq sis, 👌😘