Berat Naik

usia kandungan sy skrg 23w . Lately ni berat badan sy naik dengan mendadak, seminggu 1kg lebih naik . Normal ka? Macam mana nak kawal berat badan naik mendadak ni? ???

1 Trả lời

Sy 25week skrg.. brt sy naik mendadak masa 23week.. skrg total prtmbhn berat dri bkk bku pink dh hmpir 5kg..

4y trước

Aah naik 5kg dri berat masa bukak buku tu.. masa bkk buku smpai laa 22week brt sy xnaik.. msk 23w trus naik 2.5kg.. skrg 25week naik lg 2kg.. so total dh 4.5kg naik..