Ingin tahu#

Usia kandungan sy 16 mggu..da 2 hari sy skit kpla...sy thn je..arini sy xleh nk thn,skitnye mcm migrain...sy nk tny ibu2,panadol ape yg blh sy mkn...? Atau ade cra lain selain mkn panadol...#seriusnanya

3 Các câu trả lời

Nak ambil apa2 ubat jumpa dr k

1y trước

Setuju. Walau paracetamol or panadol. Tak semua bumil boleh ambil panadol. Doktor kena check & confirmkan dulu awak boleh ambil tak sebab kita taktau if awak darah rendah ke tinggi ke or ada risk lain. Jgn hanya sebab org lain ckp diorang makan boleh je tak semestinya awak pun boleh. Lain badan lain ragam