Kantung bocor 13w

Usia kandungan sy 13w. Tiba2 keluar air ketuban & darah. Scan baby ok. Lepas 24h dah takde keluar air ketuban. Tapi doc cakap bahaya sebab kantung ada bocor. Ada mommy to be pernah jadi mcm ni? Baby selamat ke?

2 Các câu trả lời

Salam sis. Boleh tahu perkembangan sis skrg? Sy ada masalah sama dengan sis 13 week pecah air ketuban. Now dah 15 weeks air masih sikit sgt. Dr cakap takleh buat apa monitor je 🥺 tp dah takda leaking. Air belum naik2 sy risau.. baby sis macam mana yaaa?

1y trước

Sis mcm mana dah sis skrg? Sy 17weeks air ketuban bocor, dah tiga hari kt hospital. Tlg sis 😭😭😭