TENDANGAN BABY DI DALAM KANDUNGAN 24 MINGGU SUDAH JELAS KELIHATAN DI PERMUKAAN PERUT.

Usia kandungan saya baru 24 minggu 1 hari,tetapi kesan tendangan baby di dalam kandungan sudah jelas kelihatan di permukaan perut saya ?. Saya rasa gembira sangat melihat keadaan tu. Ada tak situasi ibu2x di sini sama macam saya ke?

8 Các câu trả lời

Saye baru 20 week, da rase die gerak kt dalam tapi belom lah kuat sangat, masi siket2 trase

Sama la kita 24 minggu 1 hari jugak.happy bila baby tendang.😊sampai record la aksi tendangan dia.

4y trước

Sama lah sy.. Dlm fon ni penuh video aksi2 perut benjol sana benjol sini.. Hehe

sy skrg dah 23 minggu. since 21 minggu lagi sy dah rasa baby gerak aktif sgt 🥰🥰

Mmg akan appear baby kick klu dh masuk 24w. Seronokkan?

Sy 26w. Happy sgt bl baby aktif sampai senget² perut.

Sama, aktif sangat. Mmg blh nmpk dgn jelas. 😊

Bestnya..

wahhh😍