Kerap lapar

Usia kandungan genap 6 minggu++. Kerap lapar yang kalau lambat makan terus masuk angin dan lemau gila macam seharian tak makan. Selang sejam kena mengunyah. Boleh share snacking apa yg ibu ibu makan masa ni? #seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

y no 2 ni gitu la sis,,kebuluran sentiasa😂ajk suami round nek moto ptg2 pun kne bwk makanan😂

makan kerap tp dlm kuantiti sikit. nak sihat bykkan snack buah/kekacang atau yogurt gitu nak bg kenyang

2y trước

tq.. kena ada stock macam ni dalam peti dah sekarang sebab lepas makan nasi pun boleh lapar lagi