alahan teruk

Usia kandungan dah masuk 9 minggu.. Saya langsung tiada selera makan. Kalau makan pun asyik muntah. saya makan sekali je dlam sehari itupun dalam kuatiti yang sangat sikit. Saya risau dengan baby saya, adakah dia cukup zat sebab saya kurang makan..

2 Các câu trả lời

sama laa sya .. mkan laa buah2 ker , roti ker .. mkin kosong perut , mkin skit dan bertambah mual laa .. blh try mkan buah delima .. mana tau kurang mual ..

makan biskut