32 weeks 2 days

usia kandungan 8 bulan memang dah senang buang air besar ka ? takut pulak sebab perut sakit semacam

2 Các câu trả lời

Depends makanan awk kut.. sy dr awal mengandung sampai 34w xde masalah buang air besar. Cuma skrang lg kerap, asal pegi toilet nak kencing je terberak skali pulak 😅. Lately sy mkn kurma n mnum susu itu yg lg lawas kut

5mo trước

Alamak 😅 tu la kut puncanya haha

saya dari start megandung susah nak membuang sembelit teruk smpi kena korek😊,masuk 30w smpi la skrg tiap pagi nak membuang da...kadg sehari 2x membuang